0763-36 07 60

info@fotrummet.se

Måndag - Fredag 07:00 - 16:00

Salongen

Salongen hittar du i det mysiga området i Salabacke en halv trappa ner. Slå dig ner i väntrummet så kommer jag och hämtar dig.

OM MIG

Mitt namn är Lee Höglander och det är jag som driver Fotrummet. År 2008 utbildade jag mig till Hudterapeut vid Privatskolan för Hudvård och spa och har en svensk och internationell Cidesco examen. För att fördjupa mina kunskaper inom fothälsa utbildade jag mig även till Medicinsk Fotterapeut vid Axelsons Institute i Stockholm.

MIN PASSION

Är hälsa. Våra fötter bär oss hela livet och därför så viktiga att ta hand om. Varje individ är unik och därför är varje behandling anpassad efter just dig och dina behov. Som kund hos Fotrummet får du ta del av det senaste inom professionell fotvård i kombination med en avkopplande stund. Jag ger dig även råd och rekommendationer om hur du kan ta hand om dina fötter hemma. På så sätt får du ett så hållbart och varaktigt resultat av din behandling.

MIN KUNSKAP ÄR DIN TRYGGHET

Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter – en yrkesorganisation där alla medlemmar har en gedigen utbildning och följer Socialstyrelsens allmänna råd. Jag arbetar efter etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring.