0763-36 07 60

info@fotrummet.se

Måndag - Fredag 07:00 - 16:00

1. Om Fotrummet

Fotrummet har sitt säte i Uppsala. Företagets postadress är Apelgatan 7D 754 35 Uppsala. Önskar du att komma i kontakt med oss så skicka ett mail till info@fotrummet.se Fotrummets organisationsnummer är 8503261441

2. Priser och Betalning
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.  Betalning sker enkelt och tryggt med Klarna. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

3. Frakt
Fri frakt på alla beställningar. Din beställning skickas som Varubrev med PostNord. Din order levereras inom 1-5 arbetsdagar. OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter.

4. Ångerrätt
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Kontakta Fotrummet för att få en blankett för ångerrätt som du ska fylla i. På blanketten ska tydligt framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan.  Läs mer om den lagstiftade ångerrätten här

5. Leveranser
Din order levereras inom 1-5 vardagar med PostNord. Din beställning skickas som Varubrev med PostNord och delas ut i din brevlåda eller fastighetsbox. Om paketet inte ryms i postlådan eller fastighetsboxen lämnas paketet vid dörren eller postlådan. Endast i undantagsfall kan Varubrevet bli aviserade till ombud, t ex vid framkomlighetsproblem.  Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

6. Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. 

7. Fraktbolag
För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela med specifik information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering.
De fraktbolag vi samarbetar med är Postnord.

8. Varulager
Om en vara är slut på lagret får du ett meddelande via mail eller sms. Leveranstiden kan då tvingas förlängas något. Fotrummet reserverar sig för slutförsäljning av produkter.

Information

Fotrummet Lee Höglander Apelgatan 7D 754 35 Uppsala E-post: info@fotrummet.se Organisationsnr. 850326-1441