0763-36 07 60

info@fotrummet.se

Måndag - Fredag 07:00 - 16:00

FOTVÅRD – FRISKVÅRD

Behandlingen är förebyggande och momsbelagd och kan därmed användas som friskvård. Får du friskvårdsbidrag via epassi går det enkelt och smidigt att betala via epassi appen eller visa legitimation. Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Naglar klipps och slipas. Förhårdnader tas bort och huden filas.
Behandlingen avslutas med fotmassage.

Tid: 60 minuter

Pris: 745 kr ( Inklusive lackning 795 kr)


MEDICINSK FOTVÅRD

Här får du hjälp med olika problem som förhårdnader, sprickor, liktorn, vårtor och svamp. Förhårdnader skrapas och filas bort, tjocka naglar slipas ned. Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad och avslutas med fotmassage. En fotvårdsbehandling är bra även för att förebygga fot- och nagelproblem, och för att få mjuka och sköna fötter.

Tid: 60 minuter

Pris: 645 kr ( Inklusive lackning 695 kr)


MEDICINSK FOTVÅRD MED UNDERBENSMASSAGE

Här får du hjälp med olika problem som förhårdnader, sprickor, vårtor och svamp. Förhårdnander skrapas och filas bort, tjocka naglar slipas ned. En fotvårdsbehandling är bra även för att förebygga fot – och nagelproblem, och för att få mjuka och sköna fötter. Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad och avslutas med en längre fot och underbensmassage. Massagen ökar cirkulationen, lindrar svullnader och spänningar i fötter och underben. En behandling som alla trötta fötter och ben uppskattar!

Tid: 75 minuter

Pris: 745 kr ( Inklusive lackning 795 kr)


FRYSNING VÅRTA

Vårtor orsakas av ett virus och smittar genom hudkontakt och fuktiga miljöer. De är oftast runda med en liten upphöjning och känns skrovliga. Behandlingen börjar med att förhårdnader tas bort på och runt vårtan. Vårtan fryses och en avlastning läggs för att undvika tryck på det nybehandlade området. Behandlingen kan upprepas efter 2-3 veckor vid behov. Frysning av vårtor rekommenderas ej om du är gravid eller har diabetes.

Frysning av 1-3 vårtor

Tid: 30 min

Pris: 395 kr

Frysning av 3 eller fler vårtor

Tid: 60 min

Pris: 495 kr


DELBEHANDLING MEDICINSK FOTVÅRD

Om du vill ha en kortare behandlingstid för att t ex bara få hjälp med att klippa naglarna eller bara ta bort en liktorn kan du boka en delbehandling.

Tid: 30 minuter

Pris: 395 kr


NAGELSVAMPTEST – FUNGICHECK

Det finns många olika slags nagelförändringar och för att säkert veta om det är nagelsvamp nageln har drabbats av är det bra att göra ett test.

FungiCheck är ett tillförlitligt test som avläses efter 10 minuter.

Utifrån resultatet gör vi en plan för vidare behandling.

Tid: 30 minuter

Pris: 495 kr