Telefonnr

076-336 07 60

info@fotrummet.se

Öppettider

Lör-Sön 09:00-16:00

KLASSISK FOTVÅRD

( Gäller som friskvård)

Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Naglar klipps och slipas. Förhårdnader tas bort och huden filas.
Behandlingen avslutas med fotmassage. Får du friskvårdsbidrag via epassi går det enkelt och smidigt att betala via epassi appen.

Tid: 60 minuter

Pris: 745 kr ( Inklusive lackning 795 kr)


MEDICINSK FOTVÅRD

Här får du hjälp med olika problem som förhårdnader, sprickor, liktorn, vårtor och svamp. Förhårdnader skrapas och filas bort, tjocka naglar slipas ned. Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad och avslutas med fotmassage. En fotvårdsbehandling är bra även för att förebygga fot- och nagelproblem, och för att få mjuka och sköna fötter.

Tid: 60 minuter

Pris: 645 kr ( Inklusive lackning 695 kr)


MEDICINSK FOTVÅRD MED UNDERBENSMASSAGE

Här får du hjälp med olika problem som förhårdnader, sprickor, vårtor och svamp. Förhårdnander skrapas och filas bort, tjocka naglar slipas ned. En fotvårdsbehandling är bra även för att förebygga fot – och nagelproblem, och för att få mjuka och sköna fötter. Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad och avslutas med en längre fot och underbensmassage. Massagen ökar cirkulationen, lindrar svullnader och spänningar i fötter och underben. En behandling som alla trötta fötter och ben uppskattar!

Tid: 75 minuter

Pris: 745 kr ( Inklusive lackning 795 kr)


FRYSNING VÅRTA

Vårtor orsakas av ett virus och smittar genom hudkontakt och fuktiga miljöer. De är oftast runda med en liten upphöjning och känns skrovliga. Behandlingen börjar med att förhårdnader tas bort på och runt vårtan. Vårtan fryses och en avlastning läggs för att undvika tryck på det nybehandlade området. Behandlingen kan upprepas efter 2-3 veckor vid behov. Frysning av vårtor rekommenderas ej om du är gravid eller har diabetes.

Frysning av 1-3 vårtor

Tid: 30 min

Pris: 395 kr

Frysning av 3 eller fler vårtor

Tid: 60 min

Pris: 495 kr


NAGELKLIPPNING

Om du har problem att komma åt att klippa naglarna själv, eller om du vill ha extra fin klippning och slipning av naglarna så hjälper jag dig med det. Naglarna klipps och slipas jämna och fina. Är nageln tjock och växer på höjden slipas den ner.

Tid: 30 minuter

Pris: 395kr